Downloads

De volgende documenten kunt u downloaden als pdf bestand.

Klik op de afbeelding om het bestand te downloaden.

Folder curatele, bewind en mentorschap

In deze brochure van de Rijksoverheid kunt u lezen wat curatele, bewind en mentorschap betekenen en wanneer die maatregelen kunnen worden genomen. In paragraaf 2 zijn de maatregelen beknopt weergegeven. Voor het aanvragen of wijzigen van curatele, bewind of mentorschap bestaan speciale formulieren. Achterin dit informatieblad staat vermeld hoe u deze kunt krijgen.

Tarieven 2020

Sinds 1 januari 2015 wordt een nieuwe tariefstructuur gehanteerd, welke door de toenmalige Staatssecretaris (Veiligheid en Justitie) is vastgesteld en jaarlijks wordt gepubliceerd in de Staatscourant.

Algemene voorwaarden voor inkomensbeheer

Klachtenregeling

Mocht u ondanks onze inspanningen een klacht hebben over onze werkzaamheden, meldt u zich dan eerst bij Wilco Arentsen. Komt u er samen niet uit, dan verwijzen wij u naar de Klachtenregeling die beschreven staat in bijgaand document.

Privacyverklaring

ARENTSEN Bewindvoering verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij waarderen uw vertrouwen in ons bureau en voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). De volledige privacyverklaring kunt u hier downloaden als pdf bestand.

Please reload

Contact

Postadres

ARENTSEN Bewindvoering

Postbus 15, 7030 AA  Wehl

E w.arentsen@arentsenbewindvoering.nl

T 0314 - 643 799

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur - 16.00 uur.

Bij geen gehoor gelieve een bericht achter te laten.

© 2018 ARENTSEN Bewindvoering

Met plezier gemaakt door